21.08.17{ The School of Rock(ing) EU Copyright - 22. in 23. september 2017The School of Rock(ing) EU Copyright bo potekala v Ljubljani v Poligonu (Tobačna ulica 5) 22. in 23 septembra 2017 (petek popoldan in v soboto cel dan).

Šolo EU avtorskega prava, na kateri bo predstavljena nova reforma avtorskega prava, ki poteka v EU, bodo organizirali EDRi, Communia, Wikimedia v sodelovanju z Inštitutom za intelektualno lastnino. Predstavljene bodo predlagane novosti, njihovi izzivi in nevarnosti za družbo znanja.

Več o šoli in o postopku prijave si preberite tukaj:

aliIzpolnite prijavnico in jo pošljite na info@ipi.si najkasneje do 14. septembra 2017. Vabljeni!

 

 APPLICATION FORM / PRIJAVNICA

Please send in the Application form available below (in English so we can read it;) to the following e-mail address: info@ipi.si with subject SORC no later than on Monday September 14, 2017. / Vabimo vas, da spodnjo prijavnico, do ponedeljka, 04. 09. 2017, izpolnjeno (v angleščini, da jo bomo lahko prebrali;) pošljete na e-poštni naslov: info@ipi.si v zadevo pa napišite SORC.

Name / Ime in priimek
E-mail / E-maill
Occupation / poklic
Country/city / država/mesto
Organization / Organizacija
Motivation (15 sentences at least) / Motivacija za prijavo (vsaj 15 stavkov)
Estimated reimbursement cost (travel by public transportation and accommodation for one night if necessary (reimbursement form will be provided if selected) / Vaša ocena stroškov, za katere želite, da vam jih povrnemo (potovanje z javnim prevozom in namestitev za eno noč, po potrebi (če izberete to možnost, vam bo obrazec za povrnitev stroškov poslan naknadno)

 

 

 

komentar

komentar (*)

Ponovno naloži kodo