COMMUNIA Salon o implementaciji 17. člena v Nemčiji

Dne 17. marca 2021 bo potekal že šesti Communia Salon na temo nove Direktive o avtorski in sorodnih pravicah na enotnem digitalnem trgu, tokrat bo glavna tema nemški predlog implementacije 17. člena. Vabljeni k udeležbi!

Na Communia Salonu bo že drugič potekala razprava o nemškem predlogu implementacije DSM Direktive, predstavljene bodo razlike glede na prvotni predlog, ki je bil predmet tretjega Communia Salona julija lani. Nov predlog implementacije bosta predstavila dr. Martin Bittner in dr. Thomas Ewert z nemškega Ministrstvo za pravosodje in varstvo potrošnikov, na dogodku bodo sodelovali tudi Julia Reda (nekdanja evroposlanka in vodja projekta Control ©), Marco Pancini (Youtube) in Xavier Blanc (AEPO-ARTIS), po predstavitvah gostov bo sledil še neformalni del z vprašanji in odgovori, ki ga bo vodil Paul Keller (COMMUNIA/Open Future). Salon bo moderirala Teresa Nobre.

Dogodek bo potekal med 15:30 in 17:00 preko spletne aplikacije Zoom, nanj pa se je potrebno predhodno prijaviti tukaj. Vljudno vabljeni!