OERcamp.global 2021: Predstavitev študije o izobraževanju na daljavo med pandemijo – perspektiva učiteljev

10. decembra 2021, ob 8.00, bo na OERcamp.global 2021, ki je 48-urna konferenca s praktiki, aktivisti, znanstveniki, nOER-ji in novinci z vsega sveta, bila predvajana vnaprej posneta prezentacija študije o izobraževanju na daljavo med pandemijo, ki predstavlja učiteljevo perspektivo. Po predvajanem posnetku prezentacije bodo na voljo za vprašanja dr. Maja Bogataj Jančič, LL.M., LL.M., Anahita Rezaei (Centrum Cyfrowe) in Teresa Nobre (Communia). Vljudno vabljeni!

OERcamp.global je BarCamp o odprtem izobraževanju in odprtih izobraževalnih virih (OER), ki ga gostita Nemška komisija za UNESCO in Agentur J&K – Jöran und Konsorten.

Izobraževanje na daljavo v času pandemije – perspektiva učiteljev je študija, ki temelji na raziskavi, ki je bila izvedena v začetku leta 2021 z vprašalniki, in sicer v 7 evropskih državah (Poljska, Nemčija, Grčija, Portugalska, Italija, Češka in Slovenija). Študija oriše visoko stopnjo sprejetosti digitalnih rešitev in digitalnih virov po vsej Evropi, ki se je sčasoma še povečala.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Dobrodošli!